Art Week bliver til Art Matter

Art Week bliver til Art Matter

Cisternerne på Frederiksberg er et af de steder hvor man kan finde oplevelser under Art Week 2023. Foto: Johan Rosenmunthe

Om et par måneder vil dette website se meget anderledes ud, og have en ny adresse. Art Week bliver nemlig en del af en ny stor formidlingsplatform for kunst, som hedder Art Matter, og kommer til at hedde Art Matter Festival. Siden starten har Art Week haft et søsterprojekt, Kunsten.nu, som driver en online kunstjournal og guide til kunstoplevelser. Art Week og Kunsten.nu smelter sammen, så man på artmatter.dk kan finde både Festival, Guide og Journal  Vi lancerer Art Matter i starten af Maj, og næste festival åbner d. 23 maj.

Vi er i gang med at bygge en helt ny online platform til Art Matter Festival, som blandt andet kommer til at have et interaktivt festival-kort og en visuel guide samt en lang række video og billedhistorier, der egner sig godt til sociale medier. Desuden får vi adgang til dygtige skribenter, og et arkiv med 15 års dybdegående artikler om kunstnere, udstillinger og udstillingssteder. Vi kommer med andre ord fortsat til at blive en god sparringspartner og katalysator, for alle der deltager i festivalen.

Del artiklen

'Art Week bliver til Art Matter'

Facebook