Sæt kryds: Art Week på vej i stor stil

Sæt kryds: Art Week på vej i stor stil

Art Bar Extravaganza hos Nikolaj Kunsthal forener kunst, cocktails og fest. (Foto: Kim Roslyng)

Lyse nætter, cocktails, spændende samtaler og masser af fantastiske møder med kunstnere og deres værker. Der er langt fra den mørke juletid til sommer i byen, men hos Art Week arbejder vi allerede nu på højtryk for at skabe næste års store festival for samtidskunst i København.

Sæt bare kryds i kalenderen de første to uger af juni, for der vender Art Week Copenhagen tilbage med ti dages festival for samtidskunst. Festivalen starter den 1. juni slutter lørdag den 10. juni.

“Med Art Week 2023 fejrer vi ti års jubilæum med Art Week Copenhagen, og jeg tror godt jeg kan love, at vi også i år kommer med et rigtig, rigtig stærkt program. Vi er ved at samle en række spændende udstillingssteder, både de meget kendte, og byens mere hemmelige projektrum,” fortæller Art Weeks programchef Jan Falk Borup

Fest og morgenkaffe
Vi åbner selvfølgelig ugen med en stor fest, som kombinerer kunstoplevelser og cocktails. Derudover kan man eksempelvis opleve “Art Mornings”, hvor man kan møde aktuelle kunstnere til en snak om deres arbejde, og få en kop morgenkaffe inden dagen starter.

Et andet indslag vi ser frem til at kunne præsentere er vores Art Tours, hvor man sammen med en guide drager rundt i byen og oplever kunsten på et ny måde.

I det hele taget vil kunsten i byrummet have ekstra fokus på årets Art Week. I 2023 er København international arkitektur-hovedstad, så mødet mellem kunst og arkitektur vil få ekstra plads i vores program.

I det forgangne år samlede Art Week over 100 udstillingssteder, 30 performances og en masse andre begivenheder, så glæd dig til Art Week 2023.

Del artiklen

'Sæt kryds: Art Week på vej i stor stil'

Facebook