Næste Art Week åbner 1. juni 2023

Næste Art Week åbner 1. juni 2023

Art Week samler både de kunstvante og de, som bare er nysgerrige til nye oplevelser med samtidskunsten. Foto: Christian Brems

Sæt bare kryds i kalenderen allerede nu, for Art Week Copenhagen vender tilbage næste år med ti dages festival for samtidskunst i juni 2023. Art Week 2023 slår dørene op torsdag 1. juni og lukker mere end en uge senere, lørdag 20. juni.

“Med Art Week 2023 fejrer vi ti års jubilæum med Art Week Copenhagen. Festivalen kommer til at samle alle vores bedste erfaringer fra tidligere år: Stor åbningsfest, som kombinerer kunstoplevelser med cocktails og dernæst et program, som samler events – performance, ferniseringer og samtaler med kunstnernes selv. Art Week er også en kæmpe buket af aktuelle udstillinger samlet fra hele kunstscenen: Fra byens nye, til tider lidt hemmelige projektrum over vores fremragende gallerier til kunsthallerne og de største museer”, siger Art Weeks programchef Jan Falk Borup og fortsætter:

“Programmet lægges som vanligt i samarbejde med alle de udstillingssteder, som medvirker. Herfra festivalen lægger vi op til, at vi igen i 2023 får et ‘bånd’ af Art Mornings, hvor københavnerne og byens gæster får kunstsnak og kaffe på én gang. Enten som en særlig oplevelse på vej på arbejdet eller som en optankning før weekendens andre aktiviteter. Vi arbejder desuden på Art Week-klassikeren Art Tours, hvor publikum præsenteres for kunst og kunstoplevelser ved at bevæge sig rundt i byens rum sammen med vores guider. Vi glæder os faktisk allerede.”

De ti dages festival for samtidskunst i juni 2023 kommer til at fokusere på udstillingsstederne i Greater Copenhagen.

Art Week er møder med kunstnerne selv. Her særdeles velbesøgt og interessant Art Morning i SPECTA om feltet mellem kunst og videnskab. Foto: Jan Falk Borup.

 

Del artiklen

'Næste Art Week åbner 1. juni 2023'

Facebook