To festivaler for samtidskunst bliver én

To festivaler for samtidskunst bliver én

Årets festivalguide udkommer slutmaj - fyldt med samtidskunstoplevelser, fordelt på tre byområder! Foto: Kim Roslyng

Velkommen til Art Week, festivalen for samtidskunst!

Fra 2022 mixer vi to festivaler sammen, nemlig Art Weekend Aarhus og Art Week CPH (som også dækker Malmö!) – og døber hele festivalen for ART WEEK. Vi samler hele programmet her på sitet: artweek.nu

I skrivende stund myldrer informationerne om årets events og udstillinger ind til Art Weeks festivalsektretariat, vi glæder os sådan til at offentliggøre det hele! Og kan allerede nu sige, at der ærlig talt er meget at glæde sig til:

Performances. Art Mornings, hvor samtidskunstnere taler med andre fagligheder. Fine ferniseringer. Art Tours. Kunstfester, Art Bars, i både Aarhus og København. Samtidig er vi på trapperne med årets festivalguide, en avis, som gratis kan hentes hos alle medvirkende udstillingssteder, samt på bibliotekerne, i kulturhuset, i udvalgte caféer og uddannelsesinstitutioner.

For de historieinteresserede:
Det hele begyndte i Aarhus i 2012. I 2013 kom København med. Fra 2021 blev Malmö del af festivalen. Fra 2022 er vi for første gang i tre byer på én gang – ligesom festivalen for samtidskunst for første gang omfatter to weekender. Vi glæder os stort!

Del artiklen

'To festivaler for samtidskunst bliver én'

Facebook