Art Week 2020 aflyst

Art Week 2020 aflyst

Som følge af de internationale forhold og den danske regerings tiltag i kampen mod
Coronapandemien har holdet bag Art Week set sig nødsaget til at flytte dette års Art Week som skulle have fundet sted d. 12- d. 17 maj.

Det var planlagt, at Art Week skulle løbe af stablen til maj, og dette års program var ved at tage form. De nuværende restriktioner på afholdelse af større arrangementer er en umulig udfordring for kunstugen, hvis formål dels er publikum og kunst mødes, dels at tilegne den danske kunstscene international bevågenhed.

Art Week arbejder løbende på at kunne realisere dele af kunstugen på et senere tidspunkt på året og håber at præsentere et program, der på mangfoldig vis inviterer alle kunstinteresserede gæster på opdagelse hos de københavnske institutioner, gallerier og kunstnere.

Del artiklen

'Art Week 2020 aflyst'

Facebook