Guide: Kunst på Nørrebro og Nordvest

Guide: Kunst på Nørrebro og Nordvest

Fra SKITSE i Ryesgade. Foto: Kim Roslyng

Art Week breder sig over København og omegn – her guider vi dig til de arrangementer, som du kan opleve på Nørrebro og Nordvest.

Fernisering: momentum

Bricks Gallery: Fredag 2. juni kl. 17-20

Kom til åbning af gruppeudstillingen momentum, der er kurateret af May Lifschitz og Efrat Edelsten. Gennem en bred vifte af materialer og medier peger udstillingen mod de fornemmelser og stadier, man oplever mod og i momentum.

Kunstsalon VISION: Radical Stupidity (at the workspace)

pro tempore.art: Fredag 2. juni kl 17-20

Kom til kunstsalon ved kunstner Madeleine Andersson – en fordummende oplevelse, hvor vi vil drage de forkerte konklusioner, for at undersøge det presserende behov for radikal dumhed i det vestlige samfund. Salonen udføres gennem performance, talks og ekstraordinær dårlig opførsel.

Workshop: Sangmaraton i stafetudstillingen

LOKALE: Torsdag 8. juni kl. 9-19

Drop in eller bliv i timevis når udstillingsstedet LOKALE holder et 10-timers fællessang-maraton. Sammen med lokale foreninger, forbipasserende, skoleelever, korgrupper, brummere og falsetter kan du synge dig igennem en række temaer, sangbøger, metoder og stilarter.

Sten. Foto: Louis André Jørgensen

Fernisering: Therese Bülow

Matteo Cantarella: Fredag 9. juni kl. 17-20

Kom til åbning på den danske kunstner Therese Bülows soloudstilling. Ved at bruge begrebet ‘worlding’ som en integreret forståelse af sin egen praksis, udforsker Bülow de konceptuelle og materielle sammenhænge mellem levende og ikke-levende stof.

Udstilling: Skitser fra aktuelle kunstnere

SKITSE

På SKITSE kan du se skitser fra mere end 40 kunstnere ad gangen – hvoraf mange er relateret til aktuelle udstillinger, der kan opleves på museer og andre udstillingssteder.

Udstilling: Bjergtaget

Bladr

På Bladr bliver den vestlige naturforståelse udfordret – i stedet for at blive set som det laveste, udforskes sten og mineraler her som noget grundlæggende queer. Sten sætter hverken blomster eller føder unger, men de er gået fra flydende til fast, har krystalliseret sig og er blevet transformeret. Udstillingen består af collager, installation og en håndsyet kunstnerbog.

Del artiklen

'Guide: Kunst på Nørrebro og Nordvest'

Facebook