Guide: Kunst på Østerbro

Guide: Kunst på Østerbro

Den Frie Udstillingsbygning

Art Week breder sig over København og omegn – her guider vi dig til de arrangementer, som du kan opleve på Østerbro.

Art Bar: Videokunst og performance i Omklædningsrum nr. 6

Skjold Contemporary: Tirsdag 6. juni kl. 17-20

Skjold Contemporary har inviteret den danske video- og installationskunstner Pernille With Madsen til at vise videoværker på den videoskærm, der indgår i den permanente og prisvindende udsmykning Viva Olé a Go-Go i omklædningsrum nr. 6 udført af billedkunstner Thorgej Steen Hansen. Fra kl. 18 vil Mette Kit Jensen udføre deltagerbaserede performative gåture kaldet “Tipsy walks”.

Filmvisning: Bro til identitet og feministisk praksis

FOYERcontemporary: Onsdag 7. juni kl. 15-17

Kom til triple-screening med videoværker, der hver især har fokus på feministisk praksis – om forholdet mellem kolonimagt og koloniseret, twerking og kvinderoller. De tre kunstnere er Liesel Burisch, Evalajka Pervin og Nida Bangash.

Art Bar: Den Frie x Art Week – Grand Garden Party

Den Frie Udstillingsbygning: Lørdag 10. juni kl. 20-23

Som kulminationen på 10-dages Art Week er der lukkefest på Den Frie Udstillingsbygning. Future Female Sounds skruer op for musikken foran Café Pegasus, og Den Fries grønne områder danner rammen om en lys festlig sommeraften.

Biba Fibiger og Veronica Riget. Pressefoto 2023. Foto: Biba Fibiger

Udstilling: Tåre Stjerne Dråbe

Classeværelset

Udstilingen Tåre, Stjerne, Dråbe præsenterer værker af kunstnerne Biba Fibiger og Veronica Rigét og er inspireret af den japanske kunstner Hokusai’s tegning The Dream of the Fishermans Wife fra 1814 hvor en kvinde er intim med to blæksprutter.

Udstilling: Fear and Fauna

Dag Hammarskjolds Alle 42D, 4th floor

Udstillingen Fear and Fauna berører overlappet mellem race- og kønsbaseret vold og volden mod det mere-end-menneskelige, ved samtidig at bringe nye perspektiver på frigørelse gennem mobilisering på individuelt og kollektivt plan.

Her kan du finde Art Weeks udstillingssteder sorteret efter bydele

Del artiklen

'Guide: Kunst på Østerbro'

Facebook