Guide: Kunst på Vesterbro

Guide: Kunst på Vesterbro

TheCube, Forum Music Festival. Sonic Shaman Hassan Khan.

Art Week breder sig over København og omegn – her guider vi dig til de arrangementer, som du kan opleve på Vesterbro.

Giv ly: Middag og talks i Trampolinhuset

CAFx: Fredag 2. juni kl. 16.30-20

Spis med og hør om huset, der forbinder københavnere, asylansøgere og flygtninge. Trampolinhuset startede som et kunstprojekt i 2009, blev etableret som et forsamlingshus, flyttede til en kirke efter COVID-19 og dukkede op på Documenta-udstillingen sidste år.

Art Talk: Joakim Eskildsen i samtale med Rune Gade

Fotografisk Center: Fredag 2. juni kl. 16-17

I forbindelse med Fotografisk Centers udstillingsåbning Joakim Eskildsen: Home Works afholdes en samtale mellem kunstner Joakim Eskildsen og Rune Gade, forsker ved Københavns Universitet. Samtalen vil tage udgangspunkt i Eskildsens kunstnerskab og fortløbende projekt Home Works.

Performance: Magt og Tone – 14 råd til at gøre gæster tilpas

c4 projects: Lørdag 3. juni kl. 14-14.30

På det eksperimenterende udstillingssted c4 projects kan du se kunstner Sara Arenfeldt udføre en stedsspecifik performance, hvor hun, med humor og akavethed, vil udfolde de mere eller mindre subtile magtstrukturer indlejret i værtskabsbegrebet.

LadderSpace. Sara Annsofidotter, Industrious youth, 2023. Foto: Sara Annsofidotter

Finissage: Industrious Youth

Ladder Space: Søndag 4 juni kl. 12-16

Gå på opdagelse i Industrious Youth – en udstilling som undersøger den flere hundrede år gamle stålindustri, der er placeret dybt inden i de svenske skove, og hvor en ung generation nu står tilbage med de økologiske og økonomiske konsekvenser af industrialismens iver.

Koncert: KØS x VEGA|ARTS – Koncert og samtale med Hassan Khan

VEGA: Tirsdag 6 juni kl. 19-23

På VEGA kan du komme til en aften med talk og koncert med kunstner Hassan Khan samt en installation af kunstneren Florence To. Aftenen kulminerer i Hassan Khans koncert The Infinite Hip-Hop Song Live! Et levende og dynamisk set fyldt med muterede rytmer og rim og elastiske melodier, der sættes sammen live foran publikum.

Udstilling: We Built this City

von Bartha

Besøg udstillingen We Built this City, hvor kunstnerduoen John Wood & Paul Harrison udstiller en træmodel af en by, som aldrig skal blive til mere end den udstillede arkitektoniske model. ”Vi er ikke rigtig til helhedsplaner”, erklærer kunstnerduoen i forbindelse med deres udstillede værk.

Her kan du finde Art Weeks udstillingssteder sorteret efter bydele

Del artiklen

'Guide: Kunst på Vesterbro'

Facebook