Guide: Kunst på Frederiksberg

Guide: Kunst på Frederiksberg

Gastronomisk lydvandring. Foto: Malthe Ivarsson

Art Week breder sig over København og omegn – her guider vi dig til de arrangementer, som du kan opleve på Frederiksberg.

Gastronomisk lydvandring: Fra Cisternernes mørke til Bakkehusets idyl

Cisternerne og Bakkehuset: 2. juni kl. 15-16 og 3. juni kl. 12-13

Tag med på en audioguidet gastronomisk vandring gennem Søndermarkens enge – fra Cisternernes mørke til Bakkehusets idyl. Lyt til en poetisk fortælling, indtalt af den danske skuespiller Ellen Hillingsø, og bliv guidet gennem natur, historie og kulturarv med overraskende smagsoplevelser undervejs.

Åben omvisning

Bakkehuset: Søndag 4. juni kl. 14-15

Oplev stemningen i Kamma og Knud Lyne Rahbeks guldalderhjem og hør om livet i Bakkehuset på museets åbne omvisning. I de første årtier af 1800-tallet skabte Kamma og Knud Lyne Rahbek et mødested for tidens forfattere, videnskabsfolk og intellektuelle, og her kom H.C. Andersen, Adam Oehlenschläger, H.C. Ørsted, Grundtvig, B.S. Ingemann og mange andre.

Performance: Filip Vest – Resort

Møstings: Tirsdag 6. juni kl. 20

Møstings er forvandlet til et surrealt ferieresort, hvor vi i en performance følger et par, der ikke kan forlade ferieparadiset, og hvor en naturkatastrofe synes nært forestående. Træd ind i et univers, hvor alting smelter sammen – natur og kultur, identiteter og relationer, fortid, nutid og fremtid.

Polyteknikken. Art Talk. Foto: Mette Borup Kristensen

Art Talk og Finissage: Cirkulering

Polyteknikken: Lørdag 10 juni kl. 14-17

Art Talk og finissage på udstillingen Cirkulering. De deltagende kunstnere Anne Munnecke, Marie Melchiorsen, Maja Gade, LM Salling og Mette Borup Kristensen præsenterer udstillingen som helhed, og fortæller om individuelle værker, tilgange og interesseområder med tid og plads til dialog og spørgsmål.

Udstilling: The Study of plants and music

Det Kongelige Danske Musikkonservatorium

Projektet The Study of plants and music tager udgangspunkt i Vilhelm Lauritzens Radiohus, særligt husets taghaver. Jonas Handskemager og Ebbe Stub Wittrup vil skabe kunstneriske interventioner som inkorporeres i husets arkitektur.

Udstilling: Men hvad må vi så? Om humor for børn

STORM

Denne udstilling er skabt på børnenes præmisser og undersøger den danske tradition for at skabe humoristisk kunst til børn. Her må man gerne pille og deltage, snakke og grine højt og larmende, hvis trangen melder sig.

Her kan du finde Art Weeks udstillingssteder sorteret efter bydele

 

Del artiklen

'Guide: Kunst på Frederiksberg'

Facebook