Guide: Børnenes festival

Guide: Børnenes festival

JORDFORBINDELSER: Copenhagen Contemporary, 2022. Udført i samarbejde med UNICEF, Rune Fjord og 100 skoleelever fra Langelinieskolen. Foto: Farzad Soleimani

Med vores Art for Kids arrangementer kan børnene også komme med til Art Week. Slip de kreative sjæle løs med workshops og BørneDistortion.

BørneDistortion i Enghaveparken

Rum for Æstetik: Torsdag 1. juni kl. 12-17

Tag børnene med når Rum for Æstetik og BørneDistortion inviterer alle børn til at komme og deltage i gratis kunstaktiviteter i Enghaveparken, til en fejring af Børnekonventionen og børns ret til fuld deltagelse i det kulturelle og kunstneriske liv.

Børneworkshop

FABRIKKEN for Kunst og Design: Lørdag 3. juni kl 12-18

På FABRIKKEN kan man deltage i en workshop for børn og forældre ved billedkunstner Esben Klemann og billedkunstlærer Christel Barbara Kraft. Her kan man prøve kræfter med at lave objekter og figurer af materialer som flamingo, spaghetti og blomsterskum.

Familie Art Bar: Fællesværk og fællesspisning på ARKEN

ARKEN: Søndag 4. juni kl. 11-17

Tag børnene med når Art Week og ARKEN inviterer til Familie Art Bar og samskabelse af fælles-kunstværket Gelænderværk. Der bliver opstillet en 20 meter lang lerform, som i løbet af dagen bearbejdes af børn og voksne med en række værktøjer og genstande fra området.

Børnenes værksted. Foto: SMK

Workshop: Børnenes værksted

SMK: 3., 4. og 10. juni kl. 10-16

SMK inviterer ind i byens største værksted for børn. Her kan du boltre dig i alverdens sjove materialer og skabe din egen kunst. I værkstedet finder du instruktioner og inspiration til kreative aktiviteter, og en af SMKs huskunstnere fortæller om dagens aktiviteter.

Barnevognsomvisning

Moderna Museet Malmö: Fredag 9. juni kl. 11.15-11.45 og kl. 13.15-13.45

I Malmø kan selv de mindste børn være med, når der afholdes barnevognsomvisninger i museets aktuelle udstillinger, hvor babyerne bestemmer takten.

Udstilling: Men hvad må vi så? Om humor for børn

STORM: 8 okt 2022 – 31 okt 2023

Denne udstilling er skabt på børnenes præmisser og undersøger den danske tradition for at skabe humoristisk kunst til børn. Her må man gerne pille og deltage, snakke og grine højt og larmende, hvis trangen melder sig.

Find alle Art for Kids arrangementer her.

Del artiklen

'Guide: Børnenes festival'

Facebook