Så er der en måned til at kunstfestivalen Art Week bryder løs!

Så er der en måned til at kunstfestivalen Art Week bryder løs!

Vi skyder Art Week i gang torsdag d. 1. juni med bl.a. Artist Talk på Gl. Strand med Marie Rud Rosenzweig, VR-performance med Hesselholt og Mejlvang på KFUM/K balsalen i Store Kannikegade og stor åbningsfest – Art Bar Extravaganza på Nikolaj Kunsthal.

I løbet af de 10 dage festivalen finder sted, vil der være 150 arrangementer; Art talks, Art Mornings, Art Tours, performances, koncerter og Art Bars og 70 udstillinger. Hele programmet for de 10 festival-dage ligger tilgængeligt på vores hjemmeside artweek.nu

Med kunstfestivalen Art Week har det, siden den første Art Week fandt sted i 2013, været med et ønske om at skabe et åbent og inkluderende rum for kunstmøder i et krydsfelt af kunstgenrer for et mangfoldigt publikum med forskellige interesser og udgangspunkt.

“Vi ønsker at fejre kunstens mange forskelligartede udtryksformer og skabe en festival, der både kan få os til at tænke, grine og undre os” Jan Falk Borup, Art Weeks programchef

Art Week har især fokus på samtaler mellem kunstnere og deres publikum – både de folk der allerede er kunstinteresserede, og dem som er nysgerrige efter at lære mere.

Del artiklen

'Så er der en måned til at kunstfestivalen Art Week bryder løs!'

Facebook