Berømt og berygtet dansegruppe åbner Art Week 2023

Berømt og berygtet dansegruppe åbner Art Week 2023

Art Week åbner med et brag af en fest i Nikolaj Kunsthal torsdag den 1. Juni.

De er kendt for at dreje rundt på gulvet med grønne laserlys ud af rumpetten, oversvømme scener med vand og i det hele taget give publikum ultra energiske oplevelser. Young Boy Dancing Group er et unikum i moderne dans, og den 1. Juni åbner de Art Week 2023, med et helt nyt, stort værk i Nikolaj Kunsthal.  Det er efterhånden blevet en tradition at Nikolaj Kunsthal åbner Art Week med en stor fest, hvor kunstværker, cocktails, publikum og performance smelter sammen i en Art Bar Extravaganza. 

“Vi er super glade for at Nikolaj Kunsthal også i år vil være vært for Art Weeks åbningsfest, da det er en fantastisk måde at starte Art Week. I år er der nogle virkeligt gode kunstnere på programmet, så vi glæder os,” siger Art Weeks programchef Jan Falk Borup.  

Der kommer også en anden markant performance, som vil blive afsløret i April. Derudover vil DJ Sara Vitta fra Future Female Sounds, sætte gang i dansegulvet med elektroniske genrer, der spænder fra funky house til skarp minimal tech i et dynamisk set, som hun tilpasser tid og sted.

Del artiklen

'Berømt og berygtet dansegruppe åbner Art Week 2023'

Facebook