Mød kunstnerne selv til din morgenkaffe

Mød kunstnerne selv til din morgenkaffe

Hvad opstår der, hvis vi tør stå i feltet mellem kunst og videnskab? Det spørgsmål var til debat under årets Art Morning i SPECTA. Foto: Jan Falk Borup

I Art Week er vi især optaget af, at publikum får mulighed for at møde kunstnerne selv. Så vi kunne ikke ønske os en bedre afslutning på

På fredag, den sidste hverdag i årets Art Week, inviterer vi alle to forskellige Art Mornings – én midt i Aarhus, én midt i København.

I København inviterer Nordatlantens Brygge nemlig fredag kl. 9 til morgenarrangementet Morgenkaffe og Mutationer, hvor kunstneren bag udstillingen Mutationer,  Hauge Í Gongini Djerni, er i samtale med kunstskribenten Mai Misfeldt.

I Aarhus inviterer KØN til Kunstnermøde, her mødes billedkunstneren Aske Kreilgaard med forfatteren Liv Nimand Duvå, når de mødes i en samtale om ubetinget kærlighed og de ydre forventninger, der knytter sig til kønnet. Samtalen modereres af KØNs direktør, Julie Rokkjær Birch. Eventet er et samarbejde mellem Art Week, KØN og festivalen LiteratureXchange.

Begge de to Art Mornings koster 50, – og inkluderer kunstnermøde, kaffe og et stykke bagværk.

De to events fredag runder hele forløbet af Art Mornings af, et program, som bl.a. har rummet to nysgerrige samtaler om feltet mellem kunst og naturvidenskab – bl.a. på Bakkehuset, som har historisk tradition for netop samtalen på tværs af fag. Art Week har også haft sin første Art Morning med mulighed for at medbringe sin egen sten til morgenkaffen, midt i kunstudstillingen Steneren i LOKALE og så lagde vi fra land med Art Morning i Marie-projektet på Vesterbro. Her, midt i kirkerummet og midt i kirkens solide sociale indsats, har den syriske kunstner Khaled Barakeh skabt en socialt engageret og stærkt rørende udstilling og blev et sent glemt kunstnermøde.

Kunstneren Khaled Barakeh foran et værk af svampe til Art Morning i Maria-projektet. Foto: Paul Gilham Gràcia

 

Del artiklen

'Mød kunstnerne selv til din morgenkaffe'

Facebook