Midtvejs i årets Art Week


Vi tager pulsen halvvejs igennem Art Week 2022:

Kunstsamtaler, kunstfester og kunstoplevelser på tungen; Art Week er  godt i gang. Festivalen har budt på samtaler med verdens førende VR-kunstnere, Smag Kunsten med beige mad og nystegte spejlæg, møder med kunstnere, som samler sten eller spejler flygtninges værdi og virkelighed. Art Week har også allerede budt på en flerfoldighed af performances, Art Tours på både cykel og fodsåler og debatter om, hvad det egentlig er, kunsten bidrager med. 

Vores Art Mornings i fx Bakkehuset og SPECTA har handlet om feltet mellem videnskab og kunst. For ligner kunstens metoder de metoder, som naturvidenskaben anvender? Ligner kreativitet og intuition hinanden? I Nikolaj Kunsthal har Art Week sammen med kunsthallen desuden debatteret, om kunsten gavner mennesker, der også rummer en psykisk sygdom – og hvordan kunst og kunstig intelligens kan samarbejde.

Husk at tjekke resten af festivalens program. Vi fortsætter ugen ud med interessante debatter – bl.a. om feltet mellem kunst og sci-fi på ARoS, om kunstens genanvendelser i LOKALE og om kønnenes repræsentation i kunstens verden i Rundetaarn. Vi fortsætter også med Art Mornings på fx KØN og Nordatlantens Brygge, med performances fx på Willumsens Museum og Malmö Konstmuseum og med Art Bars – på fredag fester Art Week sammen med KØN, med SMK og med inter.public i Haraldsgade!

Art Morning på Bakkehuset 'Arven efter Da Vinci' med kunstner Morten Søndergaard og CIO for Aquaporin Peter Holme Jensen modereret af Marie Carsten Pedersen fra Zetland. 2022 Foto: Henriette Dan Bonde
Art Morning på Bakkehuset ‘Arven efter Da Vinci’ med kunstner Morten Søndergaard og CIO for Aquaporin Peter Holme Jensen modereret af Marie Carsten Pedersen fra Zetland. 2022 Foto: Henriette Dan Bonde
Art Tour: Kunstscenen i Nordvest. Her på besøg i LOKALE på Griffenfeldtsgade. 2022. Foto: Jan Falk Borup
Art Tour: Kunstscenen i Nordvest. Her på besøg i LOKALE på Griffenfeldtsgade. 2022. Foto: Jan Falk Borup
Marcella Lucatelli performance på platform BUNKER. 2022 Foto: Paul Gilham
Marcella Lucatelli performance på platform BUNKER. 2022 Foto: Paul Gilham
Jette Gejls 'Beige Køkken' til Smag Kunsten med Jette Gejl på Nikolaj Kunsthal, 2022. Foto: Paul Gilham
Jette Gejls ‘Beige Køkken’ til Smag Kunsten med Jette Gejl på Nikolaj Kunsthal, 2022. Foto: Paul Gilham
Art Bar Extravaganza på Nikolaj Kunsthal, 2022. Foto: Christian Brems
Art Bar Extravaganza på Nikolaj Kunsthal, 2022. Foto: Christian Brems
Internationale kuratorer til Speeddating med danske kunstnere på Kunstforeningen GL STRAND 2022. Foto: Jan Falk Borup
Internationale kuratorer til Speeddating med danske kunstnere på Kunstforeningen GL STRAND 2022. Foto: Jan Falk Borup
Art Morning i Mariaprojektet med kunstner Khaled Barakeh under Art Week 2022. Foto: Jan Falk Borup
Art Morning i Mariaprojektet med kunstner Khaled Barakeh under Art Week 2022. Foto: Jan Falk Borup

Del artiklen

'Midtvejs i årets Art Week'

Facebook