Art Week fejrer sine første 10 år

Art Week fejrer sine første 10 år

Art Week er seriøse samtaler om kunstens betydning i samfundet - men festivalen er også netop en fest. Foto: Søren K. Kløft

Art Week, festivalen for samtidskunst, kørte første gang i 2021, dengang blot i Aarhus og under navnet Art Week Aarhus. Fra i år har vi slået Art Weekend Aarhus og Art Week CPH, som kom til i 2013 sammen under navnet Art Week – ofte med tilføjelsen Art Week.NU. Malmös kunstscene, som kom med i 2019, er soleklart også med i det nye Art Week.

10 års jubilæet markeres flere steder, dels i Aarhus, hvor Art Week sammen med KØN – Gender Museum Denmark holder stor kunstfest, Art Bar Extravaganza på fredag 17. juni og dels i form af et stort avisinterview med Berlingske, som talte med Art Weeks programchef Jan Falk Borup om de første ti år og om udviklingen på kunstscenen i samme periode.

Artiklen, som desværre ligger bag betalingsmur, findes her.

Del artiklen

'Art Week fejrer sine første 10 år'

Facebook