Art Week 2022 er i gang – 9 kuratorer på studio visits i København

Art Week 2022 er i gang – 9 kuratorer på studio visits i København

9 internationale kuratorer besøger den Københavnske samtidskunstscene. Her ved Mariaprojektet på Istedgade med kurator Mathias Borello. 2022

Tørreloft – AGA Works er et uafhængigt udstillingssted og atelierfælleskab.

Nuværende artister ved AGA Works:

AVPD, Moa Alskog, Troels Aagaard, Honey Beckerlee, Benedikte Bjerre, Kaspar Bonnen, Matilde Böcher, Jesper Christoffersen, Eva la Cour, Jan Danebod, Stine Deja, Marie Due, Peter Frimand, Sebastian Hedevang, Kristian Husted, Frederik Jacobi, Absalon Kirkeby, Morten Knudsen, Rebecca Krasnik, Marie Søndergaard Lolk, Marie Lund, Asta Meldal Lynge, Sarah McNulty, Maria Meinild, Anna Moderato, Elisabeth Molin, Anna Munk Johansen, Ursula Nistrup, Peter Olsen, Duncan Paré, Amitai Romm, Søren Rye, Rasmus Røhling, Sara Sachs, Louis Scherfig, Andreas Rønholdt Schmidt, Anne-Mette Schultz, Sara Sjölin, John Skoog, Cecilie Skov, Anna Stahn, Supertanker, Astrid Svangren, Andreas Tang, Mathias Tang, Tine Thomassen, Ida Sønder Thorhauge, Olivia Toftum, Aia Sofia Coverly Turan, Prisca Vilsbøl, Ulrik Weck og Mads Westrup

FABRIKKEN for Kunst og Design er et multihus, der huser Danmarks største atelierfællesskab for kunstnere og designere og viser omverdenen de kreative praksissers mange facetter.

Før det officielle Art Week 2022 program skydes igang på torsdag 09.06 er 9 internationale kuratorer landet i Kastrup for at besøge udvalgte aktører på den danske samtidskunstscene. Kuratorerne kommer fra hele verden og har frem til fredag 10.06 stramt program med studio visits, konferencer, slow dating og speed dating og sociale arrangementer.

På besøg er Francesca Bertolotti-Bailey, Ingrid Pui Yee Chu, Alexandra Tryanova, Piia Oksanen, Katarzyna Sloboda, Savannah Gorton, Vardit Gross, Virginija Januškevičiūtė og Mikkel Elming.

I dag, tirsdag, har nogle af kuratorerne besøgt den gamle fabrik AGA WORKS, der huser Tørreloftet og Vermland. Her har de bl.a. besøgt udstillinger af Julie Falk og Cecilie Skov samt besøgt udvalgte kunstnerværksteder, der holder til i bygningen. Andre har besøgt Maria Projektet, der udstiller ‘Design of Necessity’ af Khaled Barakeh.

I morgen skal kuratorerne til fagligt symposium på Copenhagen Contemporary, på slow dating – samtalesaloner med kunsterne på Fabrikken for Kunst og Design, besøge 2112 – kurator og kunstagentur ved Caroline Bøge, på gallerivandring rundt til Formation Gallery, Gas9 Gallery og C4 gallery.

Torsdag skal de speeddate danske kunstnere på GL Strand samt besøge gallerierne LOKALE, SPECTA og kunstcenteret Art Hub Copenhagen. Hele brancheprogrammet slutter af med et brag til Art Bar Extravaganza på Nikolaj Kunsthal torsdag aften.

Julie Falk 'X' 2022 Vermland (Basement). Foto: Malle Madsen
Julie Falk ‘X’ 2022 Vermland (Basement). Foto: Malle Madsen
Cecilie Skov 'Filter' 2022, Vermland (Basement) Foto: Malle Madsen
Cecilie Skov ‘Filter’ 2022, Vermland (Basement) Foto: Malle Madsen
International dinner på Statens Værksteder for Kunst under Art Week 2022
International dinner på Statens Værksteder for Kunst under Art Week 2022

 

Del artiklen

'Art Week 2022 er i gang – 9 kuratorer på studio visits i København'

Facebook