19 internationale kuratorer gæster København og Århus under Art Week 2022

Speeddating mellem danske kunstere og internationale kuratorer på GL STRAND under det internationale besøgsprogram 2021. Foto: Selma Bauer
Speeddating mellem danske kunstere og internationale kuratorer på GL STRAND under det internationale besøgsprogram 2021. Foto: Selma Bauer

Før det officielle program går igang, får den Københavnske og Århusianske kunstscene besøg af internationale fagfolk fra 14 forskellige lande for at møde danske kunstnere, opleve danske kunstprojekter og udstillingssteder, samt for at udveksle viden og idéer.

I år bygges det internationale brancheprogram op sammen med en række partnere, der peger på det mest aktuelle fra samtidskunstscenen lige nu. Især Kunsthal Aarhus, Århus Billedkunstcenter og Galleri Image samt Nikolaj Kunsthal, Fabrikken for Kunst og Design, GL STRAND og Copenhagen Contemporary er med til at lægge byggestenene for møder mellem danske og internationale kunstaktører. De forskellige partnere bidrager hver med deres programpunkt i form af symposier, workshops, exchange groups, speeddating, slowdating og studio visits.

De internationale gæster kommer fra hele Europa samt enkelte fra Hong Kong, New York og Tel Aviv. De skal alle ud og møde København og Aarhus’ kunstaktører, gallerier og -institutioner for at udveksle erfaringer med samtidskunsten på tværs af verdenshjørner og sætte den moderne kunsthistorie på dagsordenen.

Del artiklen

'19 internationale kuratorer gæster København og Århus under Art Week 2022'

Facebook