Art Mornings: Klogere på kunst om morgenen

Art Mornings: Klogere på kunst om morgenen

Art Morning hos Nils Stærk med indføring i SUPERFLEXs nyeste udstilling ved
Bjørnstjerne Reuter Christiansen. Foto: Tabita Burke

En af nyhederne under årets Art Week var Art Mornings. Det nylancerede koncept gav københavnerne muligheden til at starte dagen med en kunstoplevelse akkompagneret af en kop kaffe og en croissant. 

Art Morning tilbød allerede i år et bredt program. Det strakte sig fra orgelkoncerter i Nikolaj Kunsthal og  japansk te-cermoni på TABLEAU, til en række kunstnersamtaler over hele hovedstadsområdet. Serien med Art Mornings begivenheder begynde allerede onsdag 29. september med en samtale med Bjørnstjerne Reuter Christiansen fra SUPERFLEX om kunstnergruppens nye udstilling Like a Force of Nature på NILS STÆRK, gruppens galleri. 

Om torsdagen indbød TABLEAU i Store Kongensgade til en helt speciel Art Morning. Her blev publikum præsenteret for både et kunstnermøde og et nyt stel, skabt af billedkunstnere Cathrine Raben Davidsen. Bakkehuset inviterede til en særlig samtalesalon om fredagen, hvor Anja C. Andersen og Kathrine Ærtebjerg mødtes til samtale om kunst og videnskab, med afsats i stjernestøv. Samtalen var modereret af Bakkehusets museumsinspektør Rikke Lagersted-Olsen. 

“Ideen bag Art Mornings er at teste nye formater, hvor vi kan bringer samtaler om kunsten ud til et andet publikum. Vi i Art Week vil gerne sammen med vores samarbejdspartnere tilrettelægge anderledes kunstoplevelser og kunstmøder”, siger Art Weeks programchef Jan Falk Borup, og fortsætter: 

“Kunstoplevelser behøves ikke være tidskrævende eller kræve meget af betragteren og kan være en perfekt måde at begynde en ellers travl hverdag.  Vi i Art Week ser frem til at udvikle Art Mornings-programmet.”

Del artiklen

'Art Mornings: Klogere på kunst om morgenen'

Facebook