Kunst, cocktails og masser af gæster til Art Bar Extravaganza

Kunst, cocktails og masser af gæster til Art Bar Extravaganza

Svend Sømod, Cocktail Lounge (2021). Foto: Christian Brems

Art Week blev skudt i gang med en raket af kunst & cocktails i Nikolaj Kunsthal. Næsten 700 gæster dukkede op til vores Art Bar Extravaganza – komplet med underskøn performance af Philip | Schneider midt i Nikoline Liv Andersens udstilling Eden og senere DJ Kasper Bjørke i bunden af tårnet. Undervejs stod den multisensoriske totalinstallation Cocktailprinteren af Svend Sømod, mens dj Sexy Lazer leverede lyden hertil.

Philip | Schneider, Sea of Nothingness (2021). Foto: Christian Brems

 

Nikolaj Kunsthals kunstneriske leder Helene Nyborg Bay bød velkommen sammen med Art Weeks programchef Jan Falk Borup. De to fortalte om hele Art Week-programmet i Nikolaj Kunsthal; et program, som de to organisationer har bygget op sammen gennem det seneste års tid – og som i sig blev en form for udkrystallisering af det, Art Week gerne vil byde på og bidrage med.

“I Nikolaj Kunsthal er det lykkedes for Kunsthallen og Art Week sammen at skabe alle de formater, vi er særdeles tilfredse med at præsentere i Københavns Kunstuge. Her er nemlig Performances. Art Bar. Samtaler om kunsten og dens relevans for resten af vores omverden. Musik og kunst som en særligt interdisciplinær kunstnerisk oplevelse. Alt i samspil med æstetiske udstillinger – som i øvrigt kunne nydes på særlig vis, da Nikolaj Kunsthal bød på morgenceremonier med orgelmusik”, lød det bl.a. fra Art Weeks programchef Jan Falk Borup i forbindelse med hans tale til åbningsfesten.

Del artiklen

'Kunst, cocktails og masser af gæster til Art Bar Extravaganza'

Facebook