Art Week for Børn

Art Week for Børn

Nanna Lysholt Hansen, Arachnoid Mater 58, 2018

Art Week går op i at tilbyde et program hvor alle finder noget der passer dem. Derfor har vi sammen med vores samarbejdspartnere også udviklet et program som passer til børn og deres forældre. Her er to workshops der er beregnet specielt for børn!

Rundetårn: Kroppen som lærred
– børneværksted med kunstner Nanna Lysholt Hansen

Søndag 3 okt kl. 13 – 16

I børneværkstedet skal vi tegne på hud. Vores egen hud og hinandens hud. Vi bruger tør kropsmaling og fri fantasi. Vi lytter til musik imens. Man kan med god samvittighed lade børnene tegne mens man selv oplever udstillingen ´Overgange #2´ som se på kvindelivets overgange gennem kvinders egne blikke anno 2021.

Læs mere her

Gratis efter alm. entré.

 

Gelænderværk ved SMK

Lørdag 2 Oktober kl 10-16

I forhaven ved indgangen til Statens Museum for Kunst kan børn i alderen 4-12 år og deres voksne deltage i kunstprojektet Gelænderværk. I forhaven ved indgangen til Statens Museum for Kunst har kunstnergruppen bestående af Nicolai Appel, Rune Fjord, Hans Christian Asmussen og Oliver Strunck opstillet en 21m lang lerform som bearbejdes af børn og forældre med en række værktøjer medbragt af gruppen. Det midlertidige værk vil støbes i Jesmonite og opstilles på stedet. Gruppen sier selv at de ønsker: “at demokratisere den kunstneriske proces, festliggøre det fællesskabet og glæde os over at vi igen må ses”

Læs mere her

Gratis entré

 

 

 

 

 

Del artiklen

'Art Week for Børn'

Facebook