Hanni Gohrs’ udvalgte til Art Week

Hanni Gohrs’ udvalgte til Art Week

Foto: Hanni Gohr

Hanni Gohr har som model og influencer fingeren på pulsen i det københavnske kulturliv. For Hanni har det at finde ro i både krop og sjæl en vigtig plads i livet. Kunsten er derfor en vigtig del af en ellers travl hverdag. Hun kommer her med tre forslag til hvad du kan opleve under dette års Art Week.

 

Nikolaj Kunsthal: Smag Kunsten med Augusta Sørensen
Augustas verden er et unikt univers, hvor tiden går langsomt, langt fra en virkelighed, hvor vi har glemt det helt simple, hvor mad er kunst & kunst er mad. Jeg har været fascineret af hende længe, og faktisk været til en fantastisk frokost i hendes hus med intuitive-kogte æg. Den egenskab vil jeg enormt gerne selv lære at beherske.

 

Annual Reportt: Melodi Soltani
Melodi Soltani aka Ghazal laver en lydperformance, som er en undersøgelse af det fysiske ophav og det kulturelle ophav. Hun blander hendes formødres musik med hendes mors ord på hendes modersmål. Dernæst kanaliseres lydene gennem en computer og Soltani’s egen fysiske tilstedeværelse. Og mere interessant, så finder performancen sted i vinduet ud til Åboulevarden, så lyden vil igen have et ekstra forvrænget niveau, ja måske endda en distance gennem glasset, som jo netop opstår, når man sammenligner identiteter & kultur. Det lyder som en helstøbt perfekt tirsdag aften.

 

Overgaden: Magiske billedverdener, kvindefrigørelse og posthumane karakterer
Ida Sønder Thorhauge’s farvevalg er klart det første jeg er tiltrækkes af, dernæst de mytiske elementer. Heste i farverige udgaver, som sender mine tanker tilbage til min barndoms My Little Pony, men nu i et voksent mørkere miljø. Menneskelige figurer som emmer af samhørighed, samtidig med at der er et følelsesmæssigt skel imellem dem. Lad mig side det sådan, jeg glæder mig til at studere det smukke, det urolige, ja dualiteten i Ida Thorhauges billede, og jeg ser frem til samtalen mellem debattør Nazali Kivi & Ida Sønder Thorhauge.

Hanni Gohr har arbejdet de sidste 20 år som international model og er i dag digital kreatør og influencer. Gohr har stort fokus på mental sundhed og velvære for både krop og sjæl. Gennem vinterbadning og og hot yoga balancere Gohr sig selv i en travl hverdag.

Del artiklen

'Hanni Gohrs' udvalgte til Art Week'

Facebook