Kom med til kunstseminar på SMK

Kom med til kunstseminar på SMK

Statens Museum for Kunst er Art Weeks samarbejdspartner, så her afholdes årets store seminar. Emnet er Art Weeks fokuspunkt i 2021: Kunst, der handler i mødet med verden. Foto: Ingvar Mulvad

Under overskriften Aesthetic Agency – please engage me! byder Art Week i samarbejde med Statens Museum for Kunst velkommen til stort kunstseminar. Seminaret kommer til at foregå i museets rammer, i Sølvgade i København. Programmet for seminardagen, tilmeldingsfrist etc. offentliggøres hen på sommeren.

“Vi har tidligere haft et stort seminar under Art Week, tilrettelagt og gennemført sammen med Statens Museum for Kunst. Det programpunkt har vi sat pris på, for Art Week også handler om at samle kunstscene på tværs og understøtte kunstens faglige platform. Men det kommende seminar i år ser jeg personligt frem til, fordi programmet også rummer det aktivistiske element, som her hele tematikken for årets Art Week. En kunstner vil nemlig sætte deltagerne i aktion selv”, siger Art Weeks programchef Jan Falk Borup og fortsætter:

“Det er vores forventning, at både udøvende kunstnere, tilrejsende kuratorer, forskere og udstillingsstedernes kunstfaglige medarbejde vil deltage. Også interesserede privatpersoner er velkommen; man skal være opmærksom på, at seminaret på Statens Museum for Kunst kommer til at foregå på engelsk.”

Kunstseminaret gennemføres med støtte fra Bikubenfonden. Seminaret afholdes onsdag 29. september 2021.

Del artiklen

'Kom med til kunstseminar på SMK'

Facebook