Art Week flytter til efteråret

Art Week flytter til efteråret

Art Week er et tilbud til nye kunstelskere, garvede kendere og et branchetræf med internationale gæster. Derfor rykker årets Art Week fra forår til efterår. Foto: Charlotte Lakits/PR

Vi havde glædet os: Art Week skulle genopstå i slutningen af maj 2021. Men med fortsat nedlukning, der rammer hele landet – også alle vores gode samarbejdspartnere – har vi besluttet at udsætte årets Kunstuge til efteråret.

“Art Week har altid handlet om, at vi alle, på tværs af kunstens mange aktører, samler kræfter og præsenterer samtidskunstens landskab og værdi. Sammen kan vi skabe gode møder og samtaler mellem kunsten og offentligheden. Men i en situation, hvor kunsthaller, museer, projektrum og gallerier er lukket ned og må overveje, hvordan årets udstillinger skal afvikles, så forhindres samarbejdet om at udvikle programindhold til årets Art Week”, siger direktør og programchef Jan Falk Borup og fortsætter:

“En anden hovedårsag til udsættelsen er, at Art Week jo også altid arbejder for at styrke kunstens netværk. Fx ved at invitere internationale kuratorer til at møde danske kunstnere. Her er en verden med færre rejserestriktioner en forudsætning”.

Fakta:

Årets Art Week holder flyttedag og ligger nu i uge 39. Åbningsdag er tirsdag 28. september, sidste dag i årets Art Week søndag 3. oktober 2021. Kunstugen er støttet af Københavns Kommune, Statens Kunstfond, samt en lang række private fonde. Kunstugens formål er at skabe møder mellem publikum og samtidens billedkunstnere.

Art Week har fokus på de, der skaber kunsten og Kunstugen skaber møder med billedkunstnere i samarbejde med en lang række udstillingssteder. Kunstugen er derudover et branchetræf for kunstens fagfolk.

Del artiklen

'Art Week flytter til efteråret'

Facebook