Kom til Please Engage Me!-seminar på SMK d. 12 maj

Kom til <i>Please Engage Me!</i>-seminar på SMK d. 12 maj

Sidste år satte SMK-seminaret fokus på performancekunsten. Foto: Ingvar Mulvad.

Igen i år afholder Art Week et internationalt seminar på Statens Museum for Kunst, der er åbent for alle. Seminaret, som foregår d. 12 maj, vil tage udgangspunkt i kunstugens overordnede tema, Please Engage Me!, og give et indblik i hvordan samtidskunsten kan engagere sig i samfundet på et politisk og aktivistisk plan.

Seminaret er åbent for alle og vil med input fra relevante kunstnere, kuratorer og forskere give de deltagende et nuanceret og oplysende indblik i en af kunstscenens aktuelle tematikker.

Med seminaret på Statens Museum for Kunst bliver det publikumsrettede program for dette års Art Week skudt i gang. Et program, der i forlængelse af seminaret, fokuserer på det politiske og aktivistiske potentiale i samtidskunsten.

Seminaret er generøst støttet af Bikubenfonden

Del artiklen

'Kom til Please Engage Me!-seminar på SMK d. 12 maj'

Facebook