Art Week holder åbningsfest på Charlottenborg

Art Week holder åbningsfest på Charlottenborg

Kom til åbningsfest onsdag d. 13 maj på Charlottenborg. PR-foto.

Onsdag d. 13 maj fejrer vi den danske kunstscene på Charlottenborg. Kunsthallens storslåede lokaler og ikke mindst unikke gårdhave vil i år lægge rammerne om åbningsfesten for Art Week. Traditionen tro vil kunsten være tilstede, og åbningsfesten være en mulighed for kunstglade gæster at få nye oplevelser i afslappede omgivelser under åben himmel.

Sidste år inviterede vi til fest på Copenhagen Contemporary, hvor mere end 1300 gæster kom og så, smagte, oplevede og festede. Åbningsfesten er en unik mulighed for at fejre, men også opleve den danske kunstscene i fuldt flor denne aften.

Festen vil foregå i forlængelse af ’Charlottenborg Live!’-konceptet, hvor kunsthallen på vanlig vis inviterer til talks, middage og omvisninger. Dog vil aftenen fortsætte med fest, dj’s og drinks.

Del artiklen

'Art Week holder åbningsfest på Charlottenborg'

Facebook