Ambassadør Lotte Andersen: 3 anbefalinger til Art Week

Har du svært ved at vælge blandt de mange fede arrangementer i årets program? Bare rolig, hjælpen er på vej! Skuespiller, film- og teaterinstruktør og, ikke mindst, kunstelsker Lotte Andersen giver her sine bud på tre must see-oplevelser under Art Week 2019.

Anousha Payne og Camilla Reyman: Into the Soft på C4 Projects, København V

“Det der fangede mig ved netop den udstilling er, at Anousha Payne og Camilla Reyman har lavet en slags kunstdialog – den ene skriver for eksempel et digt, og så svarer den anden med en tegning eller noget andet. Det synes jeg lød enormt spændende og som noget jeg også selv kunne tænke mig at prøve en gang – og derfor også som noget, jeg enormt gerne vil opleve under Art Week.“

Udstilling 16 maj-1 jun

Læs mere her.

Open Studios på FABRIKKEN for Kunst og Design, Amager

“Fabrikken holder en slags åbent værkstedsdag, hvor alle husets kunstnere åbner deres værksted. Her kan man blandt andet lægge vejen forbi en af Danmarks bedste fotografer og største kunstnere, Trine Søndergaard som måske byder på en kop kaffe og helt sikkert en god kunstsnak. Det kunne jeg i hvert fald godt tænke mig!”

Open Studios 23-25 maj

Læs mere her.

Knud Viktor: Allo La Terre i ny form på Bloom Festival, Frederiksberg

“Har du nogensinde tænkt over, hvordan det lyder, når en orm gnaver, eller når en vinflue synger sin kærlighedssang? Det havde jeg personligt ikke, før jeg læste om den afdøde lydmaler Knud Viktors projekt. Han har nemlig lavet et lydmaleri med naturens egne lyde, og det er jeg blevet meget nysgerrig efter at både se og høre i opdateret form på Bloom Festival under Art Week.”

Udstilling 25-26 maj på Bloom Festival, som har flere arrangementer med Knud Viktor som omdrejningspunkt.

Læs mere her.

Del artiklen

'Ambassadør Lotte Andersen: 3 anbefalinger til Art Week'

Facebook