Ambassadør Jens-Peter Brask: 3 anbefalinger til Art Week

Har du svært ved at vælge blandt de mange spændende udstillinger og arrangementer i årets program? Fat mod! Kurator og kunstsamler Jens-Peter Brask giver her sine bud på must see-kunstoplevelser under Art Week 2019.

Ed Templeton på Nils Stærk, Nørrebro

“Ed Templeton er professionel skateboarder og har derudover fotograferet løbende igennem sin karriere. Han maler og tegner på sine fotografier, så de får et helt særligt udtryk. Tag forbi ferniseringen den 24. maj, hvor udstillingen åbner som en del af Gallery Day&Night.”

Fernisering den 24. maj kl. 17-20

Læs mere her

SUPERFLEX: It is Not the End of the World på Cisternerne, Frederiksberg

“Cisternerne er et gammelt vandreservoir, der ligger i Valby under jorden. Til udstillingen har SUPERFLEX oversvømmet udstillingsstedet som en dystopisk kommentar på vores verdens farefulde tilstand. Om morgenen den 23. maj kan man komme forbi til et WAKE UP CALL, som er en rundvisning i udstillingen”.

Omvisning 23. maj kl. 9-10

Læs mere her

Anna Bjerger: Silence på Bo Bjerggaard, Kødbyen

“Anna er en svensk maler der får inspiration fra fotos, som hun selv tager eller finder på nettet. Ud fra de fotos maler hun sine fantastisk smukke billeder, som jeg håber, alle vil valfarte til Kødbyen for at se.”

Udstilling 6. apr-15. jun

Læs mere her

Del artiklen

'Ambassadør Jens-Peter Brask: 3 anbefalinger til Art Week'

Facebook