Guide – Kan kunst gøre en forskel?

Guide – Kan kunst gøre en forskel?

Har du blod på tanden efter kunst, politik og aktivisme?
Her er tre andre bud på kunstoplevelser under Art Week, der angriber dagsordener og går i kødet på de sprængfarlige emner.

Cisternerne: SUPERFLEX – WAKE UP CALL med SUPERFLEX

Stå tidligt op, træk i gummistøvlerne og kom med på guidet opdagelsesrejse ind i en mørk fremtid med udstillingen It Is Not The End Of The World. En oversvømmelse har fundet sted, forfaldet er i gang og på rejsen ind i det ukendte vil du støde på levn fra en fjern fortid: vores egen nutid. Men fat mod! For som titlen antyder, betyder klimaændringer måske nok, at enden er nær for menneskeheden – men det er jo ikke nødvendigvis verdens ende…

Kom med på den guidede tur torsdag den 23 maj kl. 9. Entré: 80 kr.

Læs mere her

Hannah Toticki Anbert: Slower and Cheaper. Installations view Overgaden Institut for Samtidskunst. Foto: Anders Sune Berg.
Hannah Toticki Anbert: Slower and Cheaper. Installations view Overgaden Institut for Samtidskunst. Foto: Anders Sune Berg.

Astrid Noacks Atelier – Hannah Toticki Anbert: TOOLS

Vores evindelige stræben efter vækst smadrer vores klode og giver os angst, stress og depression. Men måske kunsten kan hjælpe os med at stå imod væksttænkningens ødelæggende effekt? Med sin talk og udstillingen TOOLS giver den politiske kunstner Hannah Toticki Anbert i hvert fald sine bud på, hvordan vi med analoge redskaber kan manøvrere i og leve med den grænseløse kultur.

Talken finder sted lørdag den 25 maj kl. 15.15 i Astrid Noacks Atelier, Rådmandsgade 34, København N. Eventet er gratis.

Læs mere her

Marie Kirkegaard Gallery – Babylon

Fire kunstnere fra fire forskellige byer sætter på fire forskellige måder fokus på verdens metropoler og byrummets paradoksale relationer. Problematikker som bæredygtighed, vandmangel, luftforurening, indvandring, kulturelle forskelle og arrogance tages under (k)ærlig behandling i Babylon med værker af Shinya Ishida, John Knuth, Mette Vangsgaard og Anna Bak.

Ferniseringen finder sted fredag den 24. maj. kl. 17-19 under Gallery Day&Night. Før selve ferniseringen er der oplæsning af dansk forfatter Kaspar Colling Nielsen kl. 16-17.

Læs mere her

Del artiklen

'Guide - Kan kunst gøre en forskel?'

Facebook