Ambassadør Shaka Loveless: 3 anbefalinger til Art Week

Har du svært ved at vælge blandt de mange fede arrangementer i årets program? Musiker og kunst-entusiast Shaka Loveless kommer til undsætning med tre bud på must see-oplevelser under Art Week 2019.

Hannah Toticki Anbert: Tools på Astrid Noacks Atelier, Nørrebro

“Hannah Toticki Anbert har lavet en udstilling med nogle særlige værktøjer, der går imod og bekæmper den grænseløse vækst i vores samfund. Jeg synes, tematikken er særligt spændende, fordi jeg selv bor på Nørrebro, hvor Astrid Noacks Atelier ligger. Her har man netop nedrevet den sidste rest af det oprindelige Nørrebro i den grænseløse væksts navn. Derfor er det passende, at man netop her har en udstilling, der kritiserer og modarbejder tendensen”.

Fernisering 24. maj kl. 16-19
Artist talk 25 maj kl. 15.15

Læs mere her

Lea Porsager: HORNY VACUUM på Bloom Festival, Frederiksberg

“Porsagers værk handler om noget så sexet som kvantefysik, hvilket jeg ikke fatter en skid af. Netop derfor synes jeg, det er spændende og glæder mig meget til at se, hvordan Lea Porsager har angrebet feltet med en kunstnerisk tilgang, der betyder, at jeg måske alligevel kommer til at forstå bare en lille smule”.

Filmvisning 22 maj kl. 22.40
Talk mellem Lea Porsager og Morten Medici 25 maj kl. 17-17.45 og 26 maj kl. 11.30-12.15

Læs mere her

Peanuts på Eighteen, Kødbyen

“Gruppeudstillingen Peanuts er kurateret af kunstner Eddie Martinez, som jeg selv har et værk af hængende derhjemme. Martinez er meget velbevandret i kunsthistorien og det bliver derfor super spændende at se, hvem han vil fremhæve i udstillingen, der indeholder flere up-and-coming-navne.”

Udstilling 4. maj -1 jun

Læs mere her

Del artiklen

'Ambassadør Shaka Loveless: 3 anbefalinger til Art Week'

Facebook