Guide – mød de nye kunstnere i byen

Guide – mød de nye kunstnere i byen

Udsnit af Ida Sønder Thorhauges Young Woman and Death, 2019.

Kunstverdenen udvikler sig og der kommer konstant nye kunstnere til – Men hvem skal man holde øje med, og hvad har de unge talenter at byde på? Art Week kommer her med en guide til udstillinger, der sætter nye talenter i fokus.

Bikubenfondens Atelier: Open Studio

Tag forbi Bikubenfondens Atelier på Otto Mønsted Gade i København, når der inviteres til Open Studio med tre nyuddannede kunstnere, der på hver deres måde repræsenterer samtidskunsten – fra klassiske kunsttraditioner til nye, moderne kunstteknikker. De tre kunstnere er Ida Sønder Thorhauge, Alexander Tillegreen og Biba Fibiger.

Mød dem alle til Open Studio på Bikubenfondens Atelier 21. maj kl. 16-20

Læs mere her

The Final Exhibition: The Final Exhibition I Axel Towers
The Final Exhibition: The Final Exhibition I Axel Towers

Axel Towers: The Final Exhibition 2

Der vil være rig mulighed for at opdage nye danske talenter på gruppeudstillingen The Final Exhibition 2 på Axel Towers, hvor over 108 danske kunstnere deltager. Udstillingen har til formål at sætte fokus på kunstneres prekære arbejdsforhold samt at danne grobund for fremtidigt kunstnerisk samarbejde.

Oplev The Final Exhibition 2 til en preview 21. maj kl. 17-21 eller kom forbi til en talk 22. maj kl 17-19.

Læs mere her

SIRIN Gallery: How Curious. I Had No Idea! Time Has Ended.

SIRIN Gallery på Frederiksberg inviterer til åbningen af udstillingen How curious. I had no idea! Time has ended. af fire nyuddannede kunstnere fra Det Kongelige Danske Kunstakademi. Udstillingen åbner den 24. maj og viser en række nye kunstværker det udforsker begrebet “tid” og vores opfattelse af fænomenet. De fire kunstnere Joakim Almroth, Ockie Basgül Dogan, Gabriel Bott og Emelie Carlén benytter sig af blandede teknikker til at udforske tiden – fra de små øjeblikke vi oplever hver dag til den statiske stilhed der finder sted når livet, og dermed ens egen tid, ophører.

Kom forbi ferniseringen på How Curious. I Had No Idea! Time Has Ended 24. maj kl. 17-19

Læs mere her

Eighteen: Peanuts

Lever og ånder du for ekspressionisme, så skulle du tage at svinge forbi Eighteen i Kødbyen, hvor man kan opleve en række nye og etablerede spændende kunstnere til gruppeudstillingen Peanuts. Udstillingen er kurateret af den amerikanske Brooklyn-baserede kunstner Eddie Martinez, der har samlet en kunstnere fra USA, Canada og Tyskland som alle arbejder med et ekspressionistisk udtryk. Til Peanuts vil man kunne fordybe sig i værker af Bill Adams, Rafael Delacruz, Derek Aylward, Adrienne Rubenstein, Odessa Straub, James Ulmer, Patrick Walsh og Ulrich Wulff, og Eddie Martinez selv.

Oplev Peanuts på Gallery Day&Night, hvor Eighteen og andre af byens gallerier holder længe åbent.

Læs mere her

Del artiklen

'Guide – mød de nye kunstnere i byen'

Facebook