Beckett-Fonden muliggør møde mellem kuratorer og kunstnere under Art Week

Beckett-Fonden muliggør møde mellem kuratorer og kunstnere under Art Week

Takket være en donation fra Beckett-Fonden genoptager Art Week tidligere års succesfulde kunstfaglige format: Portfolio-review. Arrangementet kommer til at finde sted inden den officielle åbning af kunstugen tirsdag d. 21. maj på Kunstforeningen Gl. Strand.

Her får 50 danske kunstnere mulighed for at møde kuratorer fra ind- og udland med det formål at give kunstnerne sparring og gøre dem bedre til at tænke strategisk i forhold til deres kunstneriske karriere og udvikling.

Portfolio-review skabes i partnerskab med BKF – Billedkunstnernes Forbund.

Del artiklen

'Beckett-Fonden muliggør møde mellem kuratorer og kunstnere under Art Week'

Facebook