Datoer for Art Week 2019

Solskin i maj til Art Week. Pressefoto.
Solskin i maj til Art Week. Pressefoto.

Sidste år havde Art Week succes med at flytte Københavns kunstuge til maj-måned og nød godt af, at det smukke vejr trak mange af byens borgere ud til et væld af kunstarrangementer under åben himmel.

Den nye placering i foråret betød også at de mere end 50 deltagende institutioner kunne melde om forhøjede besøgstal i løbet af kunstugen. Derfor finder Art Week 2019 naturligvis også sted i maj-måned – nærmere bestemt d. 23.-26. maj med både kunst after-hours i form af ArtBar samt guidede tur, talks, debatter, sejlture og meget mere. Også Remmen Fondens kunstpris og Gallery Day & Night vil stå centralt i årets Art Week.

Ud over det offentlige program finder et brancheprogram sted, hvor nationale og internationale kuratorer og fagfolk inviteres til portfolio-visninger, seminar og studio-visits allerede fra d. 21. maj.

Del artiklen

'Datoer for Art Week 2019'

Facebook