Art Week 2019 sætter fokus på kunstner, krop og performance

Pressefoto.
Julie Sparsø Damkjær: Life Restored, 2018. Pressefoto.

Sidste år satte kunstugen særligt fokus på ”Den nye kunstnerolle” i form af en række tematiske arrangementer. 2019 følger op på sidste års fokus ved at skabe en række saloner og debatter der viderefører tematikken. 2019 vil dog også stille skarpt på kunstneren som performer og kroppen i kunsten igennem en række vidensarrangementer og med en serie af programlagte performances på tværs af museer og kunstinstitutioner.

Alt i alt kan københavnerne og alle kunstentusiaster se frem til en samlet spektakulær kunstmanifestation fra de københavnske udstillingssteder, gallerier og institutioner, som alle åbner deres døre og inviterer indenfor til fire dage med unikke kunstoplevelser.

Del artiklen

'Art Week 2019 sætter fokus på kunstner, krop og performance'

Facebook