Art Weeks nye programdirektør

Art Weeks nye programdirektør

Art Weeks nye programdirektør

Art Week er stolte af at kunne præsentere Christina Wilson som ny programdirektør!

Christina Wilson er med sin mangeårige erfaring fra alle dele af kunstscenen en stor kapacitet. Sammen med resten af teamet vil hun skabe en Art Week, der synliggør og samler udstillinger og programpunkter på tværs af den mangfoldige, københavnske kunstscene.

 

Om Christina Wilson

Christina Wilson er ejer af kunstrådgivningsfirmaet Christina Wilson Art Advisory, hvor hendes kunder blandt andet omfatter Bikuben Fonden, Kunstakademiet, Billedkunstnernes Forbund, Art Rotterdam, CODE Art Fair og Heart.

Christina er tidligere indehaver af Galleri Christina Wilson i København. Hun sidder og har siddet i en række bestyrelser og styregrupper inden for kunst og kultur – herunder Kunsthallen Brandts, Det Kgl. Teater (til 2012), Holbæk Art (til 2016), MARKET Stockholm Art Fair (til 2012) og Det Etiske Råd (til 2017).

Foruden Christina Wilson som programdirektør består Art Week teamet af Direktør for Kunsten Media Jan Falk Borup, Kommunikations- og pressechef Anne Riber, Digital redaktør Erik Duckert og projektkoordinator Ditte Winther Brødreskift.

Del artiklen

'Art Weeks nye programdirektør'

Facebook