LYDKUNST: Hannah Anbert inviterer til fællessang

Abonner på LYDKUNST i din foretrukne podcast-app og få dit daglige podcast-fix under hele Cph Art Week. På alle hverdage under festivalen vil vi udgive en podcast, der sætter spotlys på en aktuel kunstner i dagens program.

Til dette års Cph Art Week præsenterer Hannah Anbert musikalske variationer af sit afgangsværk “Sakralt arbejde”. Første gang med performancen Human Ressource Management-Song på Cph Art Weeks Art Bar på Copenhagen Contemporary, tirsdag d. 29/8 kl. 19-21, og anden gang fredag d. 1/9 mellem kl. 15-18 på havnebussen mellem Nyhavn og Teglholmen.

Der er dømt fælles karaoke-sang med festlige sangskjulere, når Hannah Anbert og hendes sangere performer. Her kan man synge med på velkendte popnumre, der har fået nye tekster, så de i stedet for at kredse om kærlighed, handler om det moderne arbejdsliv med alt hvad der indebærer af CV-skrivning, stresshåndtering og networking.

Vi har mødt Hannah Anbert i hendes værksted-fællesskab til en snak om, hvorfor det giver rigtig god mening at bruge popmusik og karaoke til at diskutere økonomisk teori og moderne arbejdsliv. Lyt med og bliv klogere på HR-strategier og begreber som Competency Based Pay, Alignment og ADL – Activities of Daily Living.

Oplev Hannah Anbert til ArtBar d. 29/8, eller på havnebussen d. 1/9

Podcasten er produceret af Anne Neimann Clement og Line Møller Lauritsen i samarbejde med KUNSTEN.NU

Fang også LYDKUNST på podwalk under Cph Art Week

Se hele programmet for ArtBar her

 

Del artiklen

'LYDKUNST: Hannah Anbert inviterer til fællessang'

Facebook