GUIDE: Kunstture Cph Art Week

GUIDE: Kunstture Cph Art Week

Kunsten.nu guider i et udvalg af kunstture under Cph art week. Se alle kunstturene her

Digital kunst i metroen
Stød på kunsten i undergrunden, når Kunsthal DIAS og Cph Art Week folder sig ud med pop up-musik, interaktive installationer og live performances på forskellige stationer i metroen.
Hold øje med DIAS’ Facebook for program og spilletider her

Projektrumsdage: Kunst i dit nærmiljø
27 aug – 30 aug
Grib cyklen og udforsk rodnettet af det københavnske kunstliv, når der i fire dage arrangeres gratis ture til byens uafhængige udstillingssteder, drevet af kunstnerne og kuratorerne selv. Få et unikt indblik i kunstens nærmiljø, bliv præsenteret for udstillingerne, se performances og film og afslut dagene med en forfriskning og en bid mad.
Læs mere om de forskellige cykelture i Cph Art Weeks program her

Art Boat Tours: Cruise Classic
Kunstsejllads i kolonialismens efterdønninger
Onsdag 30 aug kl 16-18
Når du ikke at komme med på cyklen rundt i den danske kolonifortid, kan du oplagt hoppe på båden Cruise Classic, der sejler fra Den Sorte Diamant til Papirøen og besøger udstillingerne Blinde Vinkler på Det Nationale Fotomuseum samt Overgadens Vestindiske Forestillinger. Undervejs kan du nyde et glas rom på båden og høre lidt om udstillingerne.
Køb billet her

Oplev nye udsmykninger i Storkøbenhavn
Torsdag 31 aug kl 12-14, 14.30-16.30 og 17-19
Med bussen kan du komme tættere på den nyeste kunst, som udsmykker bl.a. fængsler, hospitaler og læreanstalter i Københavnsområdet, hvortil du får et par ord med på vejen af nogle af kunstnerne bag værkerne. De tre busture går til hver sit område af byen og varer ca. to timer hver.
Arrangementet er gratis og finansieret af Statens Kunstfond.

Kunst til stedet
Fredag 1 sep kl 19.45-21.45
Find cyklen frem igen til en aftentur ud i den midlertidige og stedsforankrede kunst. Der lægges både tur forbi Rundetårn, med en performance af Helene Nyman, og dernæst forbi Hovedbiblioteket, der byder på installationen Shhhh af kunstnerduoen Vinyl, Terror & Horror. Til sidst afsluttes cykelturen i Ravnsborggade med en fremvisning af årets bykunstner Nástio Mosquitos videocollage Ser Humano.
Køb billet her

Art Boat Tours: Cruise Family
Søndag 3 sep kl 16-18
Cruise Family guider familien rundt i festivalens kunstudbud for alle aldre – med start i kunstnernes værkstedsfællesskab SVFK til skabelsen af ét kæmpe kunstværk. Med båden kan du desuden komme videre til Nikolaj Kunsthals unikke totalinstallation SKIBET, der er skabt af kunstner Eske Kath og sanger Nanna Øland Fabricius, aka Oh Land.
Køb billet her

Læs hele guiden her

Del artiklen

'GUIDE: Kunstture Cph Art Week'

Facebook