LYDKUNST interview: Eske Kath og Oh Land

Abonner på LYDKUNST i din foretrukne podcast-app og få dit daglige podcast-fix under hele Cph Art Week. På alle hverdage under festivalen vil vi udgive en podcast, der sætter spotlys på en aktuel kunstner i dagens program.

Skibet

Musikeren Oh Land og billedkunstneren Eske Kath står bag udstillingen SKIBET i Nikolaj Kunsthal.

Nikolaj Kunsthal har til huse i en gammel kirkebygning, og inde i kunsthallens særegne rum, kirkebygningens hovedskib, har Oh Land og Eske Kath skabt en kæmpeinstallation, et containerskib, i flere etager midt i et oprørt bølgehav.

Vi mødte Oh Land og Eske Kath, mens de var ved at gøre udstillingen klar. Hør dem fortælle om hvordan en flytning fra New York til Danmark, blev inspiration til udstillingen, om hvordan det på alle mulige måder gav mening at bygge ’et skib i skibet’, om hvordan maskinrum og kommandobroer kan være symboler på vores tilværelse og om hvordan overskydende konstruktionsmateriale og fraklippet lyd også bliver en væsentlig del af udstillingen.

Oplev Skibet på kunsttur med Cruise Family

God fornøjelse.

Podcasten er produceret af Anne Neimann Clement og Line Møller Lauritsen i samarbejde med KUNSTEN.NU

Fang også LYDKUNST på podwalk under Cph Art Week

OG på dette års ArtBar

 

Del artiklen

'LYDKUNST interview: Eske Kath og Oh Land'

Facebook