Cph Art Week Highlights

Cph Art Week Highlights

Der er lyd på den femte udgave af Cph Art Week!

Under titlen SOUND & VISION sætter Cph Art Week i år fokus på krydsfeltet mellem lyd og billede.

SOUND & VISION undersøger samtidskunstens mangfoldige måder at kombinere billeder, lyd og musik til at skabe nye, vibrerende udtryk, der kan tale til ører så vel som øjne. Publikum kan opleve en bred palet af kunstværker, udstillinger, performances og koncerter, der inddrager varierede audiovisuelle universer – fra det eksperimenterende, konceptuelle og støjende til det poppede, digitale og poetiske.

Ved at fremhæve de tværæstetiske og formelt grænsebrydende tendenser, som definerer meget samtidskunst og kunstneriske praksisser i dag , lægger SOUND & VISION op til en fælles undersøgelse af, hvordan vi gennem sammensætninger af billede, lyd og musik former, skaber og fortolker vores kulturelle og sociale identiteter.

SOUND & VISION vil både sætte fokus på den del af samtidskunsten, som integrerer lyd og musik som kunstnerisk materiale, men også kunstnere, der finder inspiration i deres billedskabelse gennem musik- og lyd, eller som konkret visualiserer lyd.

Udvalgte kunsteriske tiltag, der forholder sig til årets tematik SOUND & VISION:

Kunst til stedet – når kunst forvandler 

Cruise Family

Podwalk: LYDKUNST

Performance: Andreas Emenius

Artotekets endagsfestival: Lyden af kunst 

Kunstmesser: Code og CHART

Del artiklen

'Cph Art Week Highlights'

Facebook