Louisiana Literature: “VELTALENDE VREDE OG STEMMEN SOM VÅBEN”

Louisiana Literature: “VELTALENDE VREDE OG STEMMEN SOM VÅBEN”

Louisiana Literature skriver om deres up-coming performance med Nástio Mosquito, som afholdes under Cph Art Week:

Vi glæder os til på festivalen 25. august kl 18 at præsentere angolanske Nástio Mosquito (f.1981), der arbejder i feltet mellem performance, spoken word, video og musik og som af The Guardian er blevet kaldt ”kunstverdenens kommende stjerne”. Hans foretrukne rekvisit –– og skarpeste våben – er hans stemme, som han bruger til at undersøge identitet og politisk magt. I videoværket ‘3 Continents’ fra 2010 (som er den del af Louisianas samling) spiller kunstneren f.eks. rollen som storpolitiker med lige dele humor og kritik. Om sin optræden på festivalen har Mosquito selv sagt: ”Det er en præsentation … en samling af deklarationer … det er mig og en mikrofon … jeg læser tekster og fremsætter andre, for mig vigtige, opkast.”

Arrangeret i samarbejde med Cph Art Week.

Læs mere om Louisiana Literatures program under Cph Art Week her

 

Del artiklen

'Louisiana Literature: "VELTALENDE VREDE OG STEMMEN SOM VÅBEN"'

Facebook