​​​​Årets bykunstner: Nástio Mosquito

​​​​Årets bykunstner: Nástio Mosquito

Nástio Mosquito: Ser Humano Positions 2, 2015.Van Abbemuseum. Foto: Peter Cox

Cph Art Week har inviteret den fremadstormende internationale kunstner Nástio Mosquito (f. 1981, Angola) som årets bykunstner.
Mosquito er en multimedie kunstner, der skaber værker, der både er stærkt visuelle, humoristiske, følelsesladede og tankevækkende. De præsenteres i et væld af forskellige udtryk og medier såsom performance, video, musik, installation, lyd og poesi. Centralt i Mosquitos praksis er temaer om identitet, nationalitet og religion. Herudfra blander Mosquito historier om emner som den angolanske borgerkrig, seksualpolitik, forbrugerisme, fordomme, racisme og andre globaliseringstendenser, der udfordrer den samtidige menneskelige tilstand.

Under Cph Art Week vil Nástio Mosquito give sine personlige refleksion på tematikken Sound & Vision i form af både performances, live koncerter, videoinstallationer og interventioner.

Del artiklen

'​​​​Årets bykunstner: Nástio Mosquito'

Facebook